Seraja Bomers Photography
A photographer that captures the real you...
 

Wie ben ik?

Heyhoi! 


Super leuk dat je een kijkje op mijn website neemt!

Mijn naam is Seraja. Een jonge enthousiaste meid met een passie voor fotografie en het vastleggen van blije mensen .


Mijn interesse in mensen fotograferen is later pas begonnen. Ik vond het altijd heel spannend en was nog te onzeker om vreemde mensen vast te leggen. Dit is helemaal veranderd sinds ik stage begon te lopen. Mijn zelfverzekerheid groeide en ik voelde me steeds meer thuis als de "fotograaf".

Wat ik het allerliefste doe? De emotie tussen mensen vastleggen. De connectie die je met je partner hebt, de bijzondere band met je zoon of dochter. Het zijn allemaal dingen waar ik heel blij van word.


Je kunt bij mij terecht voor koppelshoots, bruiloften, familieshoots, zakelijke shoots, geboortefotografie, zwangerschap shoots en newborn shoots.


Ik omschrijf mezelf als enthousiast, sociaal en creatief. Als ik op een mooie locatie ben, goed licht zie en fijne mensen om me heen heb kan ik echt heel erg genieten! Ook ben ik heel creatief. Ik probeer altijd een uniek beeld te creeëren en ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.


Met trots mag ik zeggen dat ik gesertificeerd Moment Design fotograaf ben. In het kopje "Moment Design" kun je vinden wat dit inhoudt en wat het voor mij als fotograaf betekent.


Genoeg over mij, ik wil graag weten wat jullie verhaal is en hoe ik dit voor jullie kan vastleggen!


Lieve groetjes,

Seraja :)